WELKOM | OVER ONS | AANBIEDINGEN | ASSORTIMENT | REFERENTIES | CONTACT
TAPIJT
VINYL & LINOLEUM
PVC & VINYLSTROKEN
LAMINAAT
GORDIJNEN
RAAMDECORATIES
BUITENZONWERING

PVC & Vinylstroken

Wilt u een vloer met de uitstraling van een parket, maar met het onderhoudsgemak van kunststof? Neem dan pvc- of vinylstroken. Deze stroken leggen ook veel gemakkelijker dan een houten parketvloer. Door de goede warmtegeleiding zijn vloeren van pvc en vinyl beter geschikt voor vloerverwarming dan een traditionele parketvloer. Beide materialen zijn bovendien vochtbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Omdat pvc en vinyl direct op de ondervloer worden gelegd, dempen deze vloeren ook het geluid goed. 

Duurzaam

Groot voordeel van pvc is dat dit materiaal altijd even duurzaam is. De duurzaamheid van vinyl hangt af van de kwaliteit van het materiaal. Denk hierbij aan de dikte van de toplaag en het type beschermlaag. Goedkoop vinyl kan er prachtig uitzien, maar gaat veel minder lang mee dan de kwalitatief betere en daardoor duurdere soorten vinyl. Let er ook op dat vinyl verlijmd moet worden, zeker wanneer er een vloerverwarming onder ligt die u als hoofdverwarming gebruikt.

Bij Megatapijt zijn kunststof parketvloeren (pvc of vinyl) in vele soorten, maten, kleuren en prijzen leverbaar. Megatapijt adviseert u graag over het materiaal en de kwaliteit die het beste bij uw situatie en wensen passen.

Mega Tapijt Openingstijden Navigatie Assortiment
Pascalweg 8
8071 SE Nunspeet

Tel: +31 (0) 341 759 288
Tel: +31 (0) 653 804 343
E-mail via contactformulier
Maandag gesloten
Dinsdag 10.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-17.00
Zaterdag 09.30-15.30
welkom
over ons
aanbiedingen
assortiment
referenties
contact
tapijt
vinyl & linoleum
pvc & vinylstroken
laminaat
gordijnen
raamdecoraties
buitenzonwering