WELKOM | OVER ONS | AANBIEDINGEN | ASSORTIMENT | REFERENTIES | CONTACT
TAPIJT
VINYL & LINOLEUM
PVC & VINYLSTROKEN
LAMINAAT
GORDIJNEN
RAAMDECORATIES
BUITENZONWERING

Raamdecoraties

Megatapijt heeft niet alleen een ruim assortiment gordijnen, maar biedt ook een keur aan andere raamdecoraties. Denk hierbij aan plissés, duettes, shutters en jaloezieën. 

Verschillende soorten

Plissés hebben vriendelijke zigzagplooien en worden veel toegepast bij ‘lastige ramen’ zoals serre- en dakramen. U kunt ze zowel aan de bovenkant als de onderkant van uw raam bevestigen. Bij de montage kunnen plissés zo worden afgesteld dat u precies de hoeveelheid daglicht binnenkrijgt die u zelf wilt. 

Duettes bestaan uit twee gespiegelde en geplisseerde stoffen die samen een honingraatstructuur vormen. De stilstaande lucht tussen de lagen in de honingraat hebben een isolerende werking. Duettes houden op deze manier warmte en kou buiten. 

Shutters zijn sfeervolle, houten binnenluiken met kantelbare jaloezieën. Zij geven uw woning of kantoor een mediterrane uitstraling en zorgen voor een fraaie lichtinval. 

Jaloezieën bestaan uit lamellen die u uitvouwt om meer licht binnen te laten en invouwt om minder licht binnen te laten. Hiermee kunt u de lichtinval en lichtintensiteit flexibel aanpassen aan het moment van de dag, het gebruik van de ruimte en de stand van de zon. 

Stijl en gemak zijn twee belangrijke aspecten bij het kiezen van raamdecoratie.In ruimtes met beeldschermwerk, zoals een kantoor of studeerkamer, is het belangrijk om de lichtinval snel en gemakkelijk aan te kunnen passen. In een keuken of serre zult u ook de stijl laten meewegen. Megatapijt helpt u graag bij het maken van de juiste afweging.

Mega Tapijt Openingstijden Navigatie Assortiment
Pascalweg 8
8071 SE Nunspeet

Tel: +31 (0) 341 759 288
Tel: +31 (0) 653 804 343
E-mail via contactformulier
Maandag gesloten
Dinsdag 10.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-17.00
Zaterdag 09.30-15.30
welkom
over ons
aanbiedingen
assortiment
referenties
contact
tapijt
vinyl & linoleum
pvc & vinylstroken
laminaat
gordijnen
raamdecoraties
buitenzonwering